Kanye West vindt opnieuw de liefde bij actrice en voormalige dominatrix: “Het voelde als een echt Assepoester-moment”

 

 ©  ISOPIX / AFP

Een paar weken geleden sprak hij nog hoopvol over een reünie met zijn ex Kim Kardashian (41), maar daar lijkt Kanye ‘Ye’ West (44) al op te zijn teruggekomen: de zanger bevestigde donderdag dat hij een relatie heeft met actrice Julia Fox (31).

dewo, jvhBron: People

De geruchtenmolen zwol de voorbije dagen al stevig aan, omdat de twee al vaak samen te zien waren. Op restaurant, bijvoorbeeld. Of op Broadway, waar ze gingen kijken naar het controversiële theaterstuk Slave play. Maar donderdag kwam een einde aan de geheimzinnigheid: West en Fox bevestigden hun prille relatie met een interview aan het tijdschrift People, en bijhorende stomende fotoshoot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik leerde Ye kennen in Miami op nieuwjaarsavond, en er was meteen een klik”, aldus Fox. “Zijn energie is zo leuk. Hij liet mij en mijn vrienden de hele avond lachen en dansen. Daarop beslisten we om de energie gaande te houden, en terug naar New York te vliegen om Slave Play te zien. Daarna gingen we eten bij Carbone, één van mijn favoriete restaurants. En daar regisseerde hij een hele fotoshoot rond mij: het hele restaurant vond het fantastisch, en juichte ons toe.”

Maar Fox is nog meer te spreken over hun tweede afspraakje. “Ik ben nog altijd in shock. Ye had een hele hotelsuite vol kleren laten hangen. Het was de droom van elk meisje. Het voelde als een echt Assepoester-moment. Ik was zo verrast. Wie doet zoiets op een tweede afspraakje? Of op eender welk afspraakje?” Fox hoopt dan ook dat de grote liefde zal blijven duren. “Alles gebeurt bij ons zo organisch. Ik weet niet waar dit eindigt, maar als dit enige indicatie van de toekomst is, dan vind ik het fantastisch.”

Dominatrix

Fox kent u misschien uit Uncut gems, de bekroonde thriller met Adam Sandler. Vorig jaar was ze ook naast Benicio del Toro te zien in No sudden move. Voor ze actrice werd, oefende ze verschillende jobs uit. Rond haar achttiende werkte ze zo’n half jaar als dominatrix. “Maar naaktheid kwam er niet aan te pas, penetratie ook niet”, klinkt het. “Het was een rollenspel, compleet legaal.”

De afgelopen jaren werkte ze als ontwerper, model, schilder en fotografe. Enige controverse is haar ook niet vreemd. Zo pakte ze op de tentoonstelling R.I.P. Julia Fox uit met doeken die ze met haar eigen bloed beschilderd had.

Topmodellen

Nadat begin vorig jaar bekend raakte dat Kardashian en West een punt zetten achter hun huwelijk, werd door de Amerikaanse pers al verschillende malen gehint naar nieuwe relaties voor de zanger. Zo zou West vorige zomer even uitgegaan zijn met het Russische topmodel Irina Shayk (36). En amper een maand geleden werd hij nog gelinkt aan het 22-jarige model Vinetria.

LEES OOK. Kanye West koopt huis tegenover Kim Kardashian

Toch zei West niet zolang geleden dat hij nog steeds op een verzoening met Kardashian hoopt. Iets wat niet meteen lijkt te gaan gebeuren, zeker nu die laatste vaak gezien wordt aan de zijde van komiek Pete Davidson.

Aangeboden door onze partners

Lees ook