Fans lachen met detail in selfie van Kim Kardashian

 

 ©  Evan Agostini/Invision/AP

Een selfie van realityster Kim Kardashian zorgt opnieuw voor discussie. Dit keer gaat het niet over haar lichaam, maar wel om een accessoire van de Amerikaanse.

Geen photoshop-fail dit keer. De selfie van realityster Kim Kardashian (41) gaat opnieuw viraal, maar het heeft voor één keer niets met haar lichaam te maken. Wel zijn het haar oortjes die voor discussie zorgen. Op de foto is namelijk te zien dat de Kardashian niet kiest voor de draadloze variant. En dat begrijpen fans niet.

“Je zou denken dat ze draadloze oortjes kan veroorloven?”, schreef iemand. Een ander reageerde: “Is dit een oude foto? Veel smartphones hebben zelfs geen ingang meer voor oortjes.”

Maar iemand reageerde ook: “Ik zweer dat als ze oortjes met een draad populair maakt, ik ga gillen.”

De Kardashian is trouwens niet de eerste celeb die opnieuw met oortjes met een draad gespot werd. Ook Lily Rose Depp, dochter van acteur Johnny Depp, zou geen draadloze oortjes gebruiken. En ook Bella Hadid en Zoe Kravitz zouden geregeld met oortjes met een draad gespot worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook