Overvaller bedreigt winkelmeisje met mes in Duffel: politie en parket op zoek naar dader

De politie is op zoek naar de dader van een gewapende overval. 

De politie is op zoek naar de dader van een gewapende overval. © Federale politie

Duffel, Mechelen, Putte -

De politie en het parket zijn op zoek naar de dader van een gewapende overval op een bakkerij in Duffel in april vorig jaar. De man verplaatste zich na de overval met de trein naar Mechelen en nam nadien de bus naar Putte. Er werd een opsporingsbericht verspreid om de overvaller te vinden.

Op 9 april vorig jaar pleegde een onbekende man een gewapende overval op een bakkerij in de Stationsstraat in Duffel. Hij bedreigde de winkelbediende met een mes en eiste de inhoud van de kassa. Hij vluchtte nadien weg richting het Duffelse station. Daar nam hij de trein richting Mechelen-Nekkerspoel. Daar hing hij een tijdje rond in de omgeving van het station alvorens de bus te nemen richting Putte.

De politie verspreidt nu een opsporingsbericht om de dader te vinden. “Het gaat om een normaal gebouwde man die ongeveer 1,80 meter lang is”, klinkt het bij de politie en het parket. “De man heeft een donkere huidskleur en droeg op het moment van de feiten een donkere joggingsbroek met een witte streep. Verder droeg hij een donkere jas, een zwarte pet, schoenen van het merk Nike en een opvallende gele schoudertas van JD Sports.”

Wie informatie heeft over de man kan contact opnemen met de federale politie via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu of het gratis nummer 0800 30 30 0. (svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten