Studio Elle breidt uit op nieuwe locatie: “Mensen hebben meer nood aan me-time”

Leslie is trots op haar vernieuwde Studio Elle. 

Leslie is trots op haar vernieuwde Studio Elle. © Filip Spoelders

Lint -

Leslie Mostmans opende trots haar vernieuwd schoonheidssalon Studio Elle aan de Liersesteenweg in Lint. Na vijf jaar verhuisde ze haar groeiende zaak naar een paar honderd meter verderop.

Filip Spoelders

Op zich is de nieuwe locatie niet vreemd voor Leslie. In het pand naast haar schoonheidsinstituut heeft haar partner Toon Hens als medezaakvoerder de toonzaal van het bedrijf GT Interior Solutions. “Door zijn ervaring met interieurprojecten hebben we deze ruimte op één maand tijd volledig kunnen inrichten tot een licht maar ook huiselijk schoonheidssalon. Drie collega’s werken op zelfstandige basis in mijn zaak. In het oude en vooral kleinere pand zorgde dit voor te veel drukte. Tijdens de verplichte sluiting van zeven maanden door corona heb ik even nagedacht welke richting ik uit wilde met Studio Elle. De verhuis en uitbreiding moeten terug voor rust zorgen”, doet Leslie haar verhaal.

Onder één dak

De oppervlakte van haar studio breidde uit van 80 naar 150 vierkante meter. Naast de ontvangstruimte met drie plaatsen om nagels te verzorgen zijn er nu vijf gezellig ingerichte kamers voor behandelingen zoals gelaatsverzorging, epilaties, huidanalyses, voetverzorging, permanente make up of het aanbrengen van wimperextensions.

“Samen met Jana Janssen, Sara Beyens en Indra Juchtmans bied ik mijn klanten een brede waaier van verzorgingsmethoden aan. Door meerdere behandelingen onder één dak te brengen, moeten de mensen niet op verschillende locaties zijn. Dit appreciëren ze zeker. Sommige klanten boeken een combinatie van behandelingen en verblijven hier soms drie tot vier uur.”

Corona vergeten

Voor Leslie en haar Studio Elle gaat het eigenlijk snel. “Ik ben begonnen in bijberoep bij me thuis en bijna vijf jaar geleden begon ik met Studio Elle. De agenda liep snel vol waardoor er collega’s op zelfstandige basis bijsprongen. Door corona was het misschien niet het ideale moment om deze sprong te maken, maar je voelt dat mensen nog meer nood hebben aan hun me-time. Buiten mijn salon blijft het hectisch terwijl er veel zaken niet mogen. Binnen kunnen ze, buiten de maatregelen, corona even vergeten en genieten van de behandelingen zonder de tijd in de gaten te houden. Want we hangen geen klokken in de zaak.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten