The Day Before Tomorrow vindt dit jaar plaats op 27 augustus

Een sfeerbeeld uit een eerdere editie. 

Een sfeerbeeld uit een eerdere editie. © Jan Brys

Brasschaat -

De organisatie van het Brasschaatse dj-festival The Day Before Tomorrow heeft 27 augustus geprikt voor de editie van dit jaar. Marc Reijntjes hoopt alvast voluit te kunnen gaan met 15.000 toeschouwers. De Early Bird Tickets zijn nu al te koop.

Reijntes: “We wilden zeer graag een zaterdag, na het succes van vorig jaar. Maar we zijn natuurlijk afhankelijk van het kasteel van Brasschaat en met al die uitgestelde huwelijksfeesten bleven er niet veel mogelijkheden over. Alleen 27 augustus was nog vrij. 3 september had ook gekund maar dan zaten we te dicht tegen de Dorpsdag op 4 september. Dat zou voor de diensten te belastend zijn geweest.”

Reijntjes hoopt eind februari te kunnen uitpakken met de eerste namen. De prijzen zijn dezelfde als die van vorig jaar. Wie een Early Bird Ticket wil kopen, betaalt 18,50 euro. Zo zijn er 2000 te koop.

“Indien nodig, werken we zoals vorig jaar opnieuw met het Covid Safe Ticket. Dat is toen ook gelukt. Maar uiteraard doen we het liever zonder. Het is nog ver, we zien wel hoe de situatie evolueert, maar we willen ons alvast klaarmaken voor een spetterende nieuwe editie. The Day Before Tomorrow is intussen aan de negende editie toe. (jbr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten