Goed nieuws voor duel tegen Club Brugge: STVV heeft geen nieuwe coronabesmettingen

Dat er geen nieuwe besmettingen zijn bij STVV is goed nieuws met het oog op het duel tegen Club Brugge. 

Dat er geen nieuwe besmettingen zijn bij STVV is goed nieuws met het oog op het duel tegen Club Brugge. ©  Isosport

Het ergste van de coronagolf bij STVV lijkt achter de rug. De Limburgers meldden vorige week zaterdag dat dertien mensen binnen de club positief hadden getest, maar daar zijn sindsdien geen nieuwe gevallen bij gekomen. Het competitieduel tegen Club Brugge lijkt dus niet langer op de helling te staan.

Bron: BELGA

“Geen nieuwe coronagevallen in het team. Het merendeel van de spelers stond weer op training vanmorgen”, klinkt het dinsdag in een korte mededeling.

Sint-Truiden, dertiende in de stand, hervat de competitie zaterdag (15 januari) met een verplaatsing naar kampioen Club Brugge. 

Ploegen die met zeven positieve gevallen kampen bij spelers die minstens 30 procent van de wedstrijden hebben afgewerkt of bij twee besmette doelmannen die op de lijst van de A-kern staan, hebben de mogelijkheid om uitstel van een wedstrijd te vragen.

STVV liet dinsdag overigens ook weten dat topaanwinst Shinji Kagawa, ex-speler van Borussia Dortmund en Manchester United, vrijdag in België wordt verwacht voor zijn medische testen. (belga)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten