Stromae opnieuw op affiche van Coachella, naast Billie Eilish en Megan Thee Stallion

 

 ©  ISOPIX

Stromae trekt weer voluit de kaart van de muziek, mocht u daar nog aan twijfelen. En naast een nieuwe plaat in maart hoort daar ook weer een rist optredens bij. Met als recentste toevoeging Coachella, waar hij net onder headliner Billie Eilish staat.

(eadp)

Het belooft een drukke tijd te worden voor Brusselaar Paul Van Haver, alias Stromae. De voorbije weken heeft hij zijn eerste muziek in jaren op de wereld losgelaten. Met Santé en afgelopen weekend nog L’enfer. En op 4 maart komt dan de langverwachte nieuwe plaat: Multitude.

LEES OOK. Hij was ons grootste exportproduct en toen bleef het uit het niets zes jaar stil: de comeback van Stromae (+)

Bij die nieuwe muziek heeft de Formidable-zanger intussen ook al een hele reeks concerten gepland, waaronder in Paleis 12 in februari en tijdens Werchter Boutique in juni. Nu is daar nog eentje bijgekomen, en dat is niet het minste.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voor de tweede keer in zijn carrière staat Stromae op het vermaarde Coachella-festival in de Verenigde Staten. Zijn eerste passage was in 2015, toen hij op het podium bezoek kreeg van Kanye West. Diezelfde West – intussen gaat hij door het leven als Ye – is een van de drie headliners op zondag 17 en 24 april. Dan staan onder meer ook Doja Cat, Ari Lennox en FINNEAS op de affiche. Stromae krijgt op zaterdag 16 en 23 april het gezelschap van Billie Eilish, die headliner is. Ook Megan Thee Stallion en Danny Elfman treden dan op. Op vrijdag 15 en 22 april is Harry Styles intussen aangekondigd als headliner.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook