Voormalige Miss Universe (29) moet ‘te gewaagde’ outfit bedekken voor ze mag vliegen: “Ze zag er nochtans fatsoenlijk uit”

 © Instagram

Olivia Culpo (29) werd in 2012 tot Miss Universe gekroond nadat ze eerste de felbegeerde titel van Miss USA binnen rijfde. De voormalige miss heeft meer dan vijf miljoen volgers op sociale media en deelt regelmatig kiekjes en video’s over haar leven. Het was dan ook op Instagram dat ze haar ongenoegen uitte over het tegenvallende begin van wat een leuk uitje moest worden met haar vriendje - Americanfootballspeler Christian McCaffrey - en zus Aurore. Olivia wilde in een sportbeha en fietsshortje inchecken maar werd naar de balie geroepen omdat die outfit “te gewaagd” was.

Bron: Daily Mail, Instagram

“Ze moest een blouse aantrekken of ze mocht niet vliegen”, aldus haar zus die alles filmde. “Ze ziet er nochtans schattig en fatsoenlijk uit.” Olivia vond ook een medestander tussen de andere passagiers die volgens de zussen even ‘gewaagd’ gekleed liep als de voormalige Miss Universe. “Zij is helemaal bedekt”, gaf die vrouw toe voor de camera. “Mijn borsten hangen eruit.”

(Lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft een dress code voor haar passagiers, maar het reglement is volgens Olivia vaag. “Er staat gewoon dat je fatsoenlijke kledij moet dragen, die niet aanstootgevend is en dat je niet blootsvoets mag lopen. Ik ben in de war, is mijn kledij dan aanstootgevend of niet fatsoenlijk?”

(pjv)

Meer videos

De hel breekt los in Schotland: bewoners bezorgd over gloeiende scheur in de grond

Deze vrouw heeft een wel erg opmerkelijke truc om plaats te besparen in de metro (en niemand kijkt ervan op)

Sneeuwruimer richt ravage aan op snelweg

Ouders laten dochtertje 2 minuten alleen: "Nu ziet ze eruit als een Oompa Loompa"

Man vraagt vriendin ten huwelijk op idyllische klif, maar dat loopt niet als gepland door haar verraste reactie

Nu in het nieuws