Gewezen ‘Miss Belgian Beauty’-organisator Ignace Crombé heeft agressieve vorm van pancreaskanker: “Ik wil genieten van een maximum aan mooie momenten”

Ignace Crombé 

Ignace Crombé ©  Pol De Wilde - Corelio

Ignace Crombé, voormalig organisator van de schoonheidswedstrijd ‘Miss Belgian Beauty’ heeft een agressieve vorm van pancreaskanker. Dat meldt Krant van West-Vlaanderen.

jvhBron: Krant van West-Vlaanderen

De kanker werd vastgesteld op 27 december. Wellicht zijn er ook meerdere uitzaaiingen, maar daarvoor is nog verder onderzoek nodig. “De levenstermijn die ik te goed heb, is weinig belovend”, aldus Crombé in Krant van West-Vlaanderen. “Sinds deze week krijg ik zware chemo. Toch blijf ik zoveel als mogelijk positief denken. Ik ben ervan overtuigd dat het medisch team van AZ Groeninge te Kortrijk mij met de grootste zorg zal omringen en er alles zullen aan doen om deze laatste levensrit zolang mogelijk te maken.”

“Ik wil die periode met mijn gezin, familie en vrienden zo positief mogelijk invullen, en genieten van een maximum aan mooie momenten, wetende dat ik ook heel zware dagen zal hebben. Maar gelukkig zal ik op veel steun en hulp kunnen rekenen”, aldus Crombé.

Aangeboden door onze partners

Lees ook