Gents advocatenkantoor neemt bureau uit Hasselt over: “Geloven in innovatieve aanpak”

Het Gents advocatenkantoor De Groote-De Man in de Heernislaan. 

Het Gents advocatenkantoor De Groote-De Man in de Heernislaan. ©  IF

Gent/Hasselt -

Het Gentse advocatenkantoor De Groote-De Man, met vestiging in de Heernislaan, heeft een bureau uit Hasselt overgenomen. De fusie kadert in een ambitieus groeiplan van het advocatenkantoor.

Simon Dekaezemaker

“We geloven in een innovatieve aanpak”, zegt senior partner Ingrid De Poorter. “Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een niet-betaalde factuur uploaden in de tool unpaid.be. Die regelt dat een deurwaarder automatisch een aanmaning stuurt om te betalen. Zo kunnen we efficiënter werken.”

Het Hasseltse bureau Adhemar.law heeft dezelfde visie en dus worden de krachten gebundeld. Het kantoor De Groote-De Man heeft al vestigingen in Halle en Brussel. In totaal zijn dertig mensen in dienst binnen de associatie, onder wie 26 advocaten en vier medewerkers.

“Als er opportuniteiten zijn, volgen nog vestigingen in andere provincies”, gaat De Poorter verder. “We kijken daarvoor niet alleen naar Vlaanderen, maar ook naar Wallonië en het buitenland. Als onze visies overeenstemmen, kunnen we kijken om onze krachten te bundelen en zo sterker te staan.”

Senior partner Ingrid De Poorter van advocatenkantoor De Groote - De Man

Senior partner Ingrid De Poorter van advocatenkantoor De Groote - De Man ©  Fotopia

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten