Familieleden van dealer met enkelband delen slagen uit aan politie tijdens arrestatie

 

 © Politie Antwerpen

De familie van een 26-jarige dealer met een enkelband heeft zich afgelopen weekend van hun minst fraaie kant laten zien. Tijdens de arrestatie van de man deelden enkele familieleden slagen uit aan de politie.

Het wijkondersteuningsteam (WOT) Centrum arresteerde de 26-jarige man na een controle. Hij bleek ondanks het dragen van een enkelband toch drugs te dealen. “Bij een huiszoeking kon de politie 28 dosissen marihuana, geld, verpakkingsmateriaal en een weegschaal aantreffen”, zegt de politie. “De aanwezige familieleden verstoorden de controle en de arrestatie waarna ook nog twee andere mannen van 21 en 25 jaar gearresteerd werden wegens slagen aan de politie.”

Nog op zaterdag pakte het WOT West een straatdealer op. “De 30-jarige man had 50 gram cocaïne bij zich”, zegt de politie, die meer dan 2.300 euro cash geld en een fiets in beslag nam. “De verdachte verblijft illegaal in het land en werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Een dag eerder kon de politie ook al een dealer in de boeien slaag in de Schoytestraat. Ook deze dertiger is voorgeleid bij de onderzoeksrechter”, klinkt het.

 

 © Politie Antwerpen

 jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten