‘Komdis naar Tabloo’ gaat op 25 februari van start

’Komdis naar Tabloo’, met optredens van Desselse artiesten, geeft de opening van Tabloo extra luister. 

’Komdis naar Tabloo’, met optredens van Desselse artiesten, geeft de opening van Tabloo extra luister. © AF

Dessel -

Het dagelijks bestuur van de gemeentelijke cultuurraad en Komdis hebben nieuwe data geprikt voor ‘Komdis naar Tabloo’. Tussen 25 februari en 9 april zullen Desselse artiesten over vier weekends gespreid de opening van het nieuwe communicatie- en ontmoetingscentrum extra feestelijk maken.

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen moest het oorspronkelijke programma worden uitgesteld, maar Komdis en het dagelijks bestuur van de gemeentelijke cultuurraad hebben nieuwe data vastgelegd voor ‘Komdis naar Tabloo’. Met dit evenement wordt een feestelijke toets gegeven aan de opening van het splinternieuwe ontmoetingscentrum op de hoek van de Gravenstraat.  

Op vrijdag 25 februari om 20u bijten De Bonanzas de spits af en een dag later treedt Moodcollector op om 20u. Op zondag 13 maart om 10.30u bezetten Dagmar Feyen en Martin Rosso het podium en Tegestrom verzorgt het slotconcert op zaterdag 9 april om 20u. Voor het publiek zijn het Covid Safe Ticket en een mondmasker vereist. Tickets kosten 5 euro en zijn online te koop. (af)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten