Johnny de Mol spreekt over oom Jeroen, bandleider van ‘The voice of Holland’: “Wat een ongelooflijke klootzak”

Johnny de Mol 

Johnny de Mol ©  BELGA

Johnny de Mol heeft gereageerd op de misstappen van zijn “aangewaaide oom” Jeroen Rietbergen. De orkestleider van ‘The Voice of Holland’, die opstapte na aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag, is volgens De Mol “een ongelooflijke klootzak”.

jvhBron: De Telegraaf

LEES OOK. Wilde kandidaat van ‘The voice of Holland’ niet naar de hotelkamer van Jeroen Rietbergen (50) komen? “Dan laat ik orkest spelen als een dweil”

Johnny is de neef van Linda de Mol. Zij woonde jaren samen met Rietbergen, maar zette hem maandag na onthullingen het huis uit. Johnny de Mol sprak maandag in zijn eigen talkshow zeer openhartig over de familieperikelen. “De driedubbele blik waarmee ik naar de situatie kijk – als mens, als programmamaker en als familielid – maakt dat ik op dit moment van alles zou willen doen. Maar daar is het nog te vroeg voor, want nog niet alle feiten zijn duidelijk. Ook ben ik op dit moment niet objectief genoeg.” Waarna de presentator zijn “aangewaaide oom” een “ongelooflijke klootzak” noemde. “Tegelijkertijd moet ik er ook bij zeggen: we houden natuurlijk wel van hem.”

LEES OOK. Linda de Mol beëindigt relatie met bandleider ‘The Voice of Holland’ Jeroen Rietbergen

De Mol werd door zijn gasten bestookt met vragen. Onder andere of zijn vader John – de producent van het programma – wist van het seksueel wangedrag bij The voice. “De leidinggevenden wisten ervan, dat hebben we kunnen lezen”, aldus Johnny de Mol. “Dus ik neem aan hij ook. Of er toen excuses zijn gemaakt, dat weten we niet.” Wat gaat hij doen als blijkt dat zijn vader grote fouten heeft gemaakt? “Het hangt ervan af waar hij mee komt.”

LEES OOK. Hun opa moest zwartrijden, zij zitten op miljarden: hoe de familie De Mol de machtigste mediaspeler van Nederland werd (+)

Aangeboden door onze partners

Lees ook