Frans Bauer na herseninfarct vrouw Mariska: “Twee heftige weken”

Frans Bauer en echtgenote Mariska 

Frans Bauer en echtgenote Mariska ©  rr

Frans Bauer laat op sociale media weten dat het “heel erg goed” gaat met echtgenote Mariska. Begin januari werd de 45-jarige vrouw van de Nederlandse zanger getroffen door een herseninfarct.

jvhBron: De Telegraaf

“Het waren twee heftige weken met een hoop spanning en heel veel vragen. Gelukkig gaat het met Mariska heel erg goed. We zijn dankbaar dat de behandelingen goed aanslaan en dat er al veel vooruitgang is geboekt”, aldus Bauer op Instagram. Daarbij plaatst hij een foto van de bloemenzee in zijn woonkamer. “Bedankt allemaal voor de bloemen, de kaarten, de fruitmanden en alle lieve berichten, xxx.”

Mariska Bauer werd begin januari opgenomen in het ziekenhuis. “Frans en de boys zijn vreselijk geschrokken. Net als natuurlijk haar moeder, zus en broer”, liet een bron destijds weten aan het tijdschrift Privé. “Ze hebben een goede vriend die arts is en die een oogje in het zeil houdt. Hij is vaak bij hen over de vloer, adviseert hen en houdt de stemming erin. Het lijkt allemaal goed te zijn afgelopen en onder controle, maar, wat ik zeg, de schrik zit er bij iedereen goed in.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners