Vrouw zet echtgenoot op veilingsite: “Hij heeft al een aantal vorige baasjes gehad”

 

 ©  Shutterstock

Een Ierse vrouw heeft op een opvallende manier ‘wraak’ genomen op haar Nieuw-Zeelandse echtgenoot, nadat hij op een wel heel slecht moment besloot om te gaan vissen. Maar hij kon er gelukkig wel mee lachen.

Bron: The Mirror

Het Nieuw-Zeelandse koppel Linda en John hebben twee zoontjes van vier en zes jaar. Ze stapten in 2019 in het huwelijksbootje, maar het is niet altijd koek en ei tussen de twee. Toen John onlangs ging vissen, was de maat vol voor Linda. Zo’n vistripje is niet ongewoon voor John, maar de timing zat niet echt goed. De kinderen waren thuis door de schoolvakantie en doordat John het druk had op het werk, zat Linda meestal alleen thuis met de kinderen. Ze kon het dus niet appreciëren dat John haar alleen achterliet met de kinderen om te gaan vissen.

Linda besloot daarom haar man op een veilingsite te zetten. Hij is 1,85 m groot, 37 jaar oud en een rundveehouder, schreef ze op de website. Volgens Linda had haar echtgenoot al meerdere eigenaars gehad, maar zou hij trouw blijven als hij goed gevoed en gehydrateerd werd.

Ze schreef er ook bij dat hij “dol is op lange gesprekken over het weer en weides” en dat hij daarbij de nodige aandacht heeft voor “hydratatie”. “Heeft ook last van sokken-op-de-vloer-itus, waarvan ik heb gemerkt dat het besmettelijk is voor jongere modellen en helaas steeds weer terugkomt.”

Er kwamen 12 biedingen binnen en het hoogste bod stond al op 100 dollar, maar enkel uren later werd het zoekertje verwijderd door de website zelf. John zelf kon best lachen om het hele voorval en hield zelfs het zoekertje nauw in de gaten om te zien hoeveel ze voor hem zouden bieden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten