Heidi van Den Bollenwinkel versierde haar etalage het allermooist met kerst

Met deze mooie kerstetalage won Den Bollenwinkel de wedstrijd van de gemeente Malle. 

Met deze mooie kerstetalage won Den Bollenwinkel de wedstrijd van de gemeente Malle. ©  gemeente Malle

Malle -

Snoepwinkel Den Bollenwinkel in Westmalle pakte tijdens de afgelopen kerstperiode uit met de mooiste kerstetalage. Dat blijkt uit de kerstetalagewedstrijd die het gemeentebestuur organiseerde in samenwerking met de middenstandsverenigingen van Oost- en Westmalle. In totaal brachten meer dan 2.000 klanten en bezoekers hun stem uit.

Kristin Matthyssen

Schoonheidsspecialiste Inoui en Café Lunettes mochten respectievelijk als tweede en derde mee op het podium.

Na het succes van de eerste kerstetalagewedstrijd in 2020 riep het gemeentebestuur samen met de lokale middenstandsverenigingen de handelaars opnieuw op om tijdens de afgelopen eindejaarsperiode hun etalage zo aantrekkelijk en sfeervol mogelijk in te richten om de dorpskernen op die manier een extra feestelijk tintje te geven. Uiteindelijk namen zeventien handelszaken deel aan de etalagewedstrijd, die heel wat animo teweeg bracht. Niet alleen bij de stemmers, maar ook bij de deelnemende handelszaken.

Heidi Vissenberg, de Madame Praline van Malle, won de wedstrijd. 

Heidi Vissenberg, de Madame Praline van Malle, won de wedstrijd. ©  gemeente malle

“Maar liefst 2.064 mensen stemden online op hun favoriete kerstetalage”, klinkt Dries Van Dyck (DBM), schepen voor lokale economie, tevreden. “Samen met de stemmen van de jury ging Den Bollenwinkel met de hoofdprijs aan de haal.”

Naast een oorkonde ‘mooiste kerstetalage 2021’ krijgt Heidi Vissenberg als zaakvoerster van Den Bollenwinkel ook cadeaubonnen ter waarde van 100 euro om te besteden bij Malse ondernemers én 100 euro om te schenken aan een goed doel naar keuze. Heidi geeft deze 100 euro graag aan Feestvarken vzw. “We willen graag alle deelnemende handelszaken nog eens uitdrukkelijk bedanken. Met hun creatieve en feeërieke etalages maakten ze onze gemeente tijdens de eindejaarsperiode nog net dat tikkeltje gezelliger”, besluit burgemeester Sanne Van Looy (N-VA).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten