‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac stelt debuutalbum uit

 ©  Wim Kempenaers

Fans van Maksim Stojanac (24) moeten nog even geduld oefenen: de zanger en #LikeMe-acteur stelt zijn debuutbalbum uit. Dat had eind deze maand moeten verschijnen, maar wordt nu vooruitgeschoven naar begin mei.

De reden valt niet ver te zoeken: ook bij Stojanac gooit corona de plannen in de war. “Het gaat over mijn debuut, dus dat wil ik kunnen uitbrengen met alles erop en eraan”, zegt hij. “Signeersessies, meet & greets, noem maar op. Helaas is dat niet mogelijk door de huidige maatregelen.”

LEES OOK. Derde ‘#LikeMe’-acteur doet gooi naar solosucces: “We zouden gek zijn als we er zelf geen vruchten van plukken” (+)

Of ook zijn show in de Ancienne Belgique op 12 februari wordt uitgesteld, is nog niet duidelijk. “Meer nieuws volgt snel.” Met Vechten voor je en Alleen met mij heeft Stojanac al twee eigen singles uit. Dit voorjaar staan ook de opnames van The voice kids in zijn agenda, als nieuwe cohost van An Lemmens. Wanneer Stojanacs debuut als presentator te zien is op VTM, wordt later bekendgemaakt.(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook