Verlovingsring van Megan Fox heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”

 

 ©  Instagram, AP

Machine Gun Kelly en Megan Fox staan bekend als “het gekste koppel in Hollywood”. Een reputatie die je moet verdienen, en dat doen de twee ook: nu blijkt dat de verlovingsring van Fox doornen heeft “zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”, aldus de rapper.

jvhBron: BuzzFeed

Op Instagram schrijft Kelly dat de verlovingsring die hij voor Fox liet maken twee edelstenen bevat: een smaragd (haar ‘geboortesteen’) en een diamant (zijn ‘geboortesteen’). Op die manier weerspiegelt de ring “twee helften van dezelfde ziel, en vormt hij het donkere hart dat onze liefde is”. De ring kan ook uit elkaar gehaald worden om twee aparte ringen te vormen. “Ze worden bij elkaar gehouden door een magneet. En aan de rand bevinden zich doornen, zodat het pijn doet als ze hem uitdoet. Want liefde is pijn!”, aldus Kelly.

LEES OOK. Van elkaars bloed drinken tot samen vechten op de rode loper: het gekste koppel van Hollywood gaat trouwen (+)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten