‘Flamme Fatale’ maakt opwachting in ‘The masked singer’

 

 ©  VTM

En toen waren ze nog met zeven… of toch niet. Nu met Roos de eerste afvaller bekend is, maakt een nieuwe figuur zijn of haar intrede in The masked singer. Dat is niemand minder dan Flamme Fatale.

Eva De Poorter

Dat er een nieuw figuurtje bij zou komen, was al duidelijk aan het einde van de eerste show vorige week vrijdag. Toen dook er een vlammenzee op en die vlammen kwamen de voorbije week ook al eens geregeld langs op het scherm. Allemaal om de blijde intrede van Flamme Fatale aan te kondigen. Vrijdag zal die ook voor het eerst zingen, toepasselijk Stop this flame van Celeste.

 

 ©  VTM

Flamme Fatale is volgens de eerste kennismaking vurig, speels en verleidelijk. Ze gaat vol passie door het leven, is heel zelfbewust en geen enkele man of vrouw is veilig voor haar versierkunsten. Met haar licht accent draait ze iedereen rond haar vingertje.

LEES OOK. Kijkcijfers ‘The masked singer’ overtreffen alle verwachtingen: “Ongeziene start”

“Bonjour, ik ben Flamme Fatale”, spreekt ze. “Ik brand van verlangen om aan The masked singer te beginnen. Want ik weet van wanten. Maar ik ben wel een beetje nerveus. Ik sta hier met een bang hartje. Dat is niet erg, elk vuur begint met een voorzichtig vlammetje. Je moet gewoon aanwakkeren. En dan ga ik de wereld rond. Eens mijn vonk overslaat ben ik niet meer te blussen. Ik steek iedereen aan met mijn enthousiasme. En ik doe jullie allemaal smelten.”

Wie is het?

Uit die eerste tips zou je al meteen aan drie namen kunnen denken. Verleidelijk en versierkunsten? Wijst dat naar iemand uit Temptation island? Zoals bijvoorbeeld Pommeline Tillière? Of zou het Wendy Van Wanten kunnen zijn, aangezien ze “van wanten weet”? Bovendien heeft Wendy een West-Vlaams accent én was ze het bekende brievenmeisje in de show De PinUp club. Of kan het Isabelle A zijn, met haar Gentse tongval?

Of misschien een man… Koen of Kris Wauters, die met Clouseau de hits Vonken & vuur én Brandweer had? En is het accentje een afleiding? Radijsje heeft ons immers ook al verrast. Vrijdag zal ons heel wat meer duidelijk worden.

LEES OOK. Wanneer je programma staat of valt met een aantal grote geheimen: met deze maatregelen houdt ‘The masked singer’ geheim wie er zingt (+)

Aangeboden door onze partners

Lees ook