Wouter Bollansée nieuwe regiovoorzitter van Vlaams Belang Voorkempen

Wouter Bollansée 

Wouter Bollansée ©  VB

Zoersel -

Tijdens de nationale partijraad werden de nieuwe regiovoorzitters van Vlaams Belang benoemd. Voor de regio Voorkempen is dit Wouter Bollansée geworden. Hij is 37 jaar, gemeenteraadslid en voorzitter van Vlaams Belang Zoersel en werkt voor de partij als nationaal evenementenverantwoordelijke.

Kristin Matthyssen

Voor de regio Kempen komt Bart Van Opstal aan het hoofd. Hij is 46 jaar, gewezen politie-inspecteur en uiteraard gekend als de flik uit Big Brother 1.

Beide heren hebben een duidelijke missie: de gemeentelijke Vlaams Belang-afdelingen optimaal voorbereiden op de historisch belangrijke verkiezingen van 2024. Het ondersteunen van gemeentelijke Vlaams Belang-afdelingen bij de opmaak van hun verkiezingsprogramma en het verder uitbouwen van bekwame bestuursploegen zijn de eerste interne uitdagingen.

Bart Van Opstal kennen de meesten nog van Big Brother. 

Bart Van Opstal kennen de meesten nog van Big Brother. ©   VB

Zowel Bart Van Opstal als Wouter Bollansée zijn optimistisch gestemd. “ In 2024 zal het Tom Van Grieken-effect maximaal spelen. Het is aan ons om samen met de medewerkers van de partij alle afdelingen klaar te stomen”, klinkt het. “We zijn er beiden van overtuigd dat het cordon sanitaire zal breken. Enkel op deze manier kan er bestuursverandering komen.”

Beide heren hebben afgesproken dat diegene die eerst het cordon breekt een etentje getrakteerd krijgt van de andere, staat in de mededeling van Vlaams Belang.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten