Ook Marco Borsato opnieuw genoemd in BOOS-reportage over ‘The Voice of Holland’

 

 ©  BELGAIMAGE

In het veelbesproken Nederlandse online programma “BOOS”, dat donderdag uitpakt met onthullingen over The Voice of Holland, wordt ook de naam van Marco Borsato opnieuw genoemd. De zanger was jarenlang coach in het televisieprogramma, maar zou daar zijn boekje te buiten zijn gegaan en zou jarenlang ongepast contact hebben gehad met jonge meisjes.

Bron: BELGA

Drie vrouwen vertelden aan BOOS-presentator Tim Hofman dat Borsato hen betast had aan de billen. Een veertienjarige kandidate getuigde dat Borsato haar billen aanraakte tijdens een barbecue. Toen ze van hem wegliep, zocht hij haar achteraf opnieuw op. Haar ouders bevestigen dat verhaal. Ook een dertienjarige kandidate kwam met een gelijkaardig verhaal. 

Volgens insiders bij The Voice kwamen de verhalen van de afgelopen weken niet als een verrassing. “Iedereen op de werkvloer wist dit soort dingen wel, maar iedereen hield elkaar het hand boven het hoofd. Er heerst een soort misplaatste ‘gentlemen’s agreement’ om het niet over zo’n soort dingen te hebben”, klinkt het

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten