Walter Grootaers zet Leen Demaré in de bloemetjes op 60ste verjaardag: “Ze ziet er nog steeds 30 uit”

 ©  Nostalgie

Radiopresentatrice Leen Demaré werd deze week 60, en dat werd gevierd door haar collega’s van Nostalgie. Als verrassing trommelden ze Walter Grootaers (66) op, om zijn goede vriendin letterlijk in de bloemetjes te zetten.

De surprise kwam er tijdens Demarés uitzending van de Classics Top 2022. Ze kreeg te horen dat iemand twee dingen wilde doen voor de 60ste verjaardag van “de queen van de radio”. “Eén: een stukje mee presenteren, want ik sta zelf een paar keer in de lijst. En twee: je van harte proficiat wensen.”

Het bleek dus Grootaers, die Demaré trakteerde op bloemen en cava. “Een fantastische verrassing”, aldus Demaré. “Al moet ik zeggen dat 60 speciaal voelt.” Grootaers suste met een compliment. “Je ziet er nog steeds 30 uit. Dat zijn goede punten die ik scoor, he?”

De twee haalden nog herinneringen op aan De Kreuners en Het Swingpaleis. Demaré blikte ook vooruit op Grootaers’ verjaardag, volgende week. “Ik word dan 21”, lachte hij. “Eindelijk een beetje volwassen.” De Classics Top 2022 van Nostalgie loopt nog tot volgende week vrijdag, elke dag van 9 uur tot middernacht.

 ©  Nostalgie

(dvg)

Aangeboden door onze partners