Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen slaan na jaren opnieuw de handen in elkaar

 

 ©  © VRT - Koen Bauters

Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen slaan de handen weer in elkaar voor Eén. Later dit jaar komt er immers een nieuw seizoen van ‘Over eten’.

(eadp)

Het laatste seizoen dateert alweer van 2018, maar intussen zijn beide presentatoren weer de hort opgegaan. Met maar een doel: antwoorden zoeken op actuele voedingsvragen en een nieuwe ladingen interessante en verrassende verhalen over ons eten bezorgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de voorbije seizoenen gingen ze een kijkje nemen achter de schermen van het koninklijke staatsbanket, onderzochten ze hoe gezond kant-en-klare maaltijden zijn en wat een maand veganistisch eten nu met een mens doet. Wat de onderwerpen dit seizoen zullen zijn en een precieze uitzenddatum, wordt later bekendgemaakt. Kobe is momenteel ook te zien op Eén met #weetikveel. Voor Danira is het haar terugkeer naar het kleine scherm, sinds ze in 2020 stopte met de talkshow Vandaag.

Aangeboden door onze partners

Lees ook