Na anderhalf jaar (en sterk gedaalde vraagprijs) is Frans kasteel Meilandjes verkocht

 ©  play5

De familie Meiland moest er een hele tijd op wachten, maar nu is hun Frans kasteel – bekend van de realityreeks ‘Chateau Meiland’ – toch verkocht. Anderhalf jaar nadat ze het te koop hebben gezet.

(eadp)

Chateau Meiland heet officieel Chateau Marillaux. Nadat er vorige week volop bezichtigingen waren, is de koop nu beklonken. Dat melden de familie en de makelaar aan het Nederlandse showbizzkanaal Shownieuws. Het kasteel stond eerst te koop voor ruim 1,2 miljoen euro, maar dat bleek snel te hoog. Het bedrag zakte naar 800.000 euro in ­december vorig jaar.

Nadat ze hun Franse chateau hadden verlaten, keerden de Meilandjes eind 2020 terug naar Nederland. Ze woonden eerst in een woonboerderij in Hengelo, maar verkochten die opnieuw begin vorig jaar. Later kochten ze een villa in Noordwijk voor 2,6 miljoen euro. Maar in september kwam het nieuws dat ze ook daar weer zouden vertrekken. Hoewel ze zich er naar eigen zeggen ‘echt thuis voelen’, krijgen ze vaak bezoek van fans en willen ze iets met meer privacy.

LEES OOK. Martien en co verhuizen nóg maar eens bij start nieuw (en voorlopig laatste) seizoen ‘Chateau Meiland’

Aangeboden door onze partners

Lees ook