Na succesvolle revival: ‘Tien om te zien’ keert ook deze zomer terug

 

De revival was vorige zomer een groot succes, het mag dus geen verrassing heten dat ‘Tien om te zien’ ook deze zomer weer te zien zal zijn op televisie. Dat meldt VTM. Het legendarische muziekprogramma zal zelfs acht weken lang de tenten opslaan op de zeedijk in Middelkerke.

jvh

“‘Tien om te zien’ heeft doorheen de jaren ontelbaar veel hits gecreëerd en zo bijgedragen tot het muzikale erfgoed van Vlaanderen”, aldus channel manager Maarten Janssen van VTM. “En wie ‘Tien om te zien’ zegt, zegt Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Hun terugkeer vorige zomer was een groot succes, dus het spreekt voor zich dat ze ook volgende zomer gastheer en gastvrouw zullen zijn. We keren ook met plezier terug naar gastgemeente Middelkerke, waar we ons heel welkom hebben gevoeld. Acht weken lang zal de kijker bij VTM kunnen genieten van de grootste hits. Bij deze alvast een warme oproep aan artiesten en platenfirma’s: laat die straffe zomersingles maar komen!”

Informatie over waar en wanneer de opnames zullen doorgaan, ticketverkoop, en uitzenddata zullen “binnenkort” worden bekendgemaakt.

Aangeboden door onze partners

Lees ook