Vaccinatiecentrum op site De Zwaan organiseert vrije inloopmomenten

Het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Baldemore in Mol. 

Het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Baldemore in Mol. © Tommy Maes

Mol, Balen, Dessel, Retie -

Het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Baldemore op site De Zwaan in Mol organiseert volgende week vrije inloopmomenten. Elk inloopmoment richt zich op een specifieke situatie.

Om de drempel maximaal te verlagen, organiseert het vaccinatiecentrum op site De Zwaan de komende week twee vrije inloopmomenten voor inwoners van Balen, Dessel, Retie en Mol. Op die momenten kan je zonder afspraak langskomen via een afzonderlijke wachtrij. Wel geldt elk inloopmoment voor een specifieke situatie.

Inwoners die nog niet zijn gevaccineerd, maar alsnog kiezen om het wel te doen, kunnen woensdagmiddag 26 januari tussen 12 en 13u terecht op het vaccinatiecentrum. Meteen wordt ook een afspraak voor de tweede prik gemaakt.

Wie zijn of haar boosterprik nog niet heeft én voldoende tussentijd heeft met de basisvaccinatie, kan op vrijdagavond 28 januari tussen 18 en 20u langskomen voor een extra prik. Mogelijk volgen de weken nadien nog extra mogelijkheden.

Inwoners die nog niet hebben gereageerd op hun uitnodiging of niet langskwamen voor hun extra prik, krijgen de komende weken een nieuwe kans. Zo werd er naar meer dan 1.500 inwoners van de vier gemeenten een nieuw voorstelmoment gestuurd. (mto)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten