Twee personen gewond bij zware confrontatie in hartje Mechelen

© svh

In de buurt van de Rik Woutersstraat met de Leegheid in het centrum van Mechelen is het vrijdagavond tot een zware confrontatie gekomen tussen twee groepen van telkens twee tot drie personen. Twee betrokkenen raakten bij het incident vlak bij de Veemarkt gewond. Een van de slachtoffers liep steekwonden op.

svh, tdk

Bij de politie Mechelen-Willebroek liep vrijdag om iets na 22u een melding binnen van een ernstig incident. “Twee groepjes van twee tot drie personen hebben het met elkaar aan de stok gekregen”, zegt Dirk Van de Sande, woordvoerder van de politie.

Bij de confrontatie ging het er blijkbaar stevig aan toe. Twee personen die erbij betrokken waren, raakten gewond. “Een persoon liep lichte verwondingen op, een tweede raakte zwaarder gewond en liep steekwonden op”, legt de eerste hoofdinspecteur uit.

Dat slachtoffer liep steekwonden op aan de arm, rug en het been. De persoon werd voor verzorging overgebracht naar het AZ Sint-Maarten. De politie was bijzonder snel ter plaatse. “We hebben de omgeving hermetisch afgesloten voor verder onderzoek. Vier personen zijn opgepakt voor verhoor”, zegt Dirk Van de Sande.

Hoe het slachtoffer de verwondingen heeft opgelopen, is nog onduidelijk. “Of de steekwonden zijn veroorzaakt door een mes of een ander wapen zal verder onderzoek moeten uitwijzen.”

 

 ©  SVH

 

 ©  svh

 

 ©  svh

 

 ©  SVH

 

 ©  svh

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten