KAA Gent zoekt gastgezinnen voor jeugdspelers: “Discipline is belangrijk”

 

 ©  Stad Gent

Gent -

Wie wil meewerken aan het KAA Gent van de toekomst moet niet noodzakelijk goed kunnen voetballen. De Buffalo’s zijn ook op zoek naar gezinnen die jeugdspelers willen opvangen.

Sander Luyten

Voetballers zijn op hun best als ze geen zorgen hebben. Om die ideale situatie te creëren is KAA Gent op zoek naar gastgezinnen voor jeugdspelers. Zo kunnen die hun voetbalopleiding volbrengen in een stabiele omgeving.

Vereisten zijn onder meer dicht bij het stadion of het oefencomplex wonen en vervoer regelen, de jeugdspeler laten deelnemen aan het gezinsleven - inclusief enkele huishoudelijke taken -, een eigen kamer ter beschikking stellen en gezond en evenwichtig koken. Goed Engels en/of Frans spreken is een pluspunt.

“De speler heeft de plicht om zich te gedragen zoals hoort, discipline is voor ons zeer belangrijk”, laat de club weten. “Verder engageert KAA Gent zich de situatie van het gastgezin en de jeugdspeler van heel kortbij op te volgen. Ook tijdens de opvang zijn er regelmatige gesprekken met de club om te zien of alles loopt zoals het hoort en bij te sturen waar nodig.”

Wie zich kandidaat wil stellen, vindt meer informatie op de website van KAA Gent.

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent