Landelijke Gilde op stap met Valentijn

 

 © rr

Hingene -

Zondag 13 februari hangt er in Wintam weer liefde in de lucht. De Landelijke Gilde Hingene-Wintam-Eikevliet organiseert dan haar traditionele Valentijnswandeling. De wandeling wordt voorafgegaan door een valentijnsontbijt. De opbrengst van het ontbijt gaat naar 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

“Alleen corona kon er voor zorgen dat het jaarlijkse initiatief van onze gilde onderbroken werd”, zeggen de Wintamnaars. “Zondag 13 februari is het echter weer zover. Om 9u kun je terecht in taverne Sint-Margaretha om er te genieten van een heerlijk ontbijt met koffie of thee. Nadien vertrekken de deelnemers voor een leuke wandeling in de omgeving. Onderweg zorgen we nog voor een verrassing. Omstreeks de middag sluiten we af in het lokaal van de gilde. Daar kan bij een receptie nog nagepraat worden over de ongetwijfeld aangename wandeling.”

Leden van de Landelijke Gilde betalen 15 euro per persoon, niet-leden 17 euro, kinderen onder de twaalf jaar 8 euro. Inschrijven kan via de website of Facebookpagina van de Landelijke Gilde Hingene-Wintam-Eikevliet of via e-mail. gdb

francois.pauwels2013@gmail.com. Voor informatie of inschrijvingen kan u ook bellen naar 03.889.18.08
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten