Max Verstappen: “Na eerste F1-titel is alles wat nu komt een bonus”

Max Verstappen 

Max Verstappen © Red Bull Content Pool

Tijdens de GP van Abu Dhabi slaagde Max Verstappen om zijn felbegeerde eerste wereldtitel in de Formule 1 te veroveren. Dolblij was hij daar uiteraard mee en alles wat nu nog komt beschouwt Verstappen als een soort ‘bonus’.

Als jonge racepiloot droomde Max Verstappen van de Formule 1 en uiteraard van de wereldtitel. Nu di felbegeerde eerste wereldtitel een feit is hoopt Verstappen uiteraard dat er nog veel poleposities, raceoverwinningen en titels zullen volgen.

“Alles wat nu nog komt is een bonus en daarvan ga ik gewoonweg genieten,” aldus Verstappen tegenover David Coulthard tijdens een interview voor zijn persoonlijke sponsor ‘CarNext’.

“Je hebt wat geluk nodig om voor zeven of acht wereldtitels te kunnen strijden. Je hebt een ook erg dominant team nodig om dat te kunnen en dat geluk heb je gewoonweg niet altijd, of je bevindt je niet in de juiste periode. Soms gebeurt het gewoonweg niet.”

Meer F1-nieuws:- “Het gekke systeem met strafpunten voor F1-piloten moet herbekeken worden”- Ferrari gaat deze week al een eerste keer testen voor het nieuw F1-seizoen- Fans Lewis Hamilton blijven wachten op officieel nieuws, Mercedes zinspeelt op terugkeer- Fernando Alonso: “De F1-fans moeten daarover hun mening kunnen geven”- Mick Schumacher verbaasde tijdens zijn eerste F1-seizoen: “Wat hij toen deed was ongelooflijk!”  (F1journaal.be)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten