Merksem krijgt een tijdelijke Aldi in tent

 
Merksem -

Op de Bredabaan in Merksem opent woensdag een tijdelijk filiaal van Aldi in een tent op dezelfde locatie als de winkel nu. De huidige winkel op de Bredabaan 891 wordt ondertussen fors uitgebreid.

Rebecca Van Remoortere

De tijdelijke winkel op de Bredabaan wordt opgetrokken in een tent en heeft een verkoopruimte van achthonderd vierkante meter. De oorspronkelijke winkel voldeed volgens de supermarktketen niet meer aan de noden van de klanten en wordt daarom fors uitgebreid. De winkel wordt bijna een derde groter dan voordien.

“De uitbreiding vertaalt zich in bredere gangen waardoor klanten makkelijker door de winkel kunnen circuleren. Bovendien is het assortiment van Aldi de laatste jaren fors uitgebreid. De versafdeling krijgt een prominente plaats vooraan in de winkel”, klinkt het bij Aldi.

In de nieuwbouw wordt extra aandacht gegeven aan de duurzaamheid van het gebouw. De verlichting bestaat uit ledverlichting en er komt een warmterecuperatiesysteem. De koeling zal verzorgd worden door een duurzamere CO₂-koeling.

Volgens de huidige planning opent de nieuwe winkel eind juni de deuren. Tot dan blijft de tijdelijke tent met tijdelijke winkel nog staan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten