Gedroogde tomaatjes: zo maak je ze zelf

 

 ©  Shutterstock

Natuurlijk kan je ze gewoon kopen in de winkel, maar wist je dat je zelf ook gedroogde tomaatjes kunt maken? Foodblogster ‘Macaron Manon’ legt uit hoe het moet.

Manon: “Zongedroogde tomaatjes kun je ook zelf maken. Zonder zon, maar met je oven. Halveer kerstomaatjes en leg ze op een bakplaat. Bedruppel met olijfolie en bestrooi met kruiden naar keuze. Laat de tomaatjes zo’n drie uur drogen in een oven op tachtig graden.”

LEES OOK:

Al acht jaar deelt Manon Van Aerschot eigen recepten en culinaire avonturen op haar blog macaronmanon.be en op Instagram (@macaron_manon). Naast haar blog werkt ze als freelance culinair redactrice en foodstyliste. Ze schrijft over de nieuwste foodtrends en ontwikkelt recepten. Intussen heeft ze twee eigen kookboeken: Alle dagen feest en Alle dagen vakantie.

Aangeboden door onze partners

Lees ook