Iets nodig voor in de keuken? Deze brasserie verkoopt haar volledige inboedel

Jean-Claude De Geyter van Brasserie Klaverblad verkoopt uit 

Jean-Claude De Geyter van Brasserie Klaverblad verkoopt uit ©  fvv

Oostakker -

Brasserie Klaverblad in Oostakker houdt dit weekend een totale uitverkoop. Omdat de nieuwe uitbater de zaak opnieuw zal inrichten, hoopt de vorige uitbater Jean-Claude De Geyter (49) met een uitverkoop van zijn inboedel af te geraken.

Lotte Ruysschaert

Al sinds oktober 2020 is Brasserie Klaverblad op de Antwerpsesteenweg gesloten. Na lang zoeken vond De Geyter in de familie Van Heule van Het Braemhof in Gentbrugge de nieuwe uitbaters voor zijn voormalige zaak. Maar omdat zij het grootste deel van het interieur niet overnemen, blijft De Geyter achter met heel wat meubels die hij niet meer nodig heeft.

“Om de verkoop zo snel en vlot mogelijk te laten verlopen, heb ik gekozen voor een totale uitverkoop van de inboedel van de zaak. Zo gaat het hopelijk wat sneller dan als ik alles apart online moet verkopen”, zegt hij. (lees verder onder foto)

 

 ©  fvv

Iedereen is welkom, zowel particulieren als professionele klanten. Decoratie, kasten, keukenmateriaal, tafels en stoelen... Je zal er nagenoeg alles vinden wat je nodig hebt om een restaurant te beginnen. Alle stuks zijn geprijsd. De uitverkoop vindt plaats op 29 en 30 januari, telkens van 10 uur tot 16 uur.

Opportuniteit

De Geyter baatte zestien jaar lang brasserie Klaverblad uit. “Maar toen corona kwam, had ik veel tijd om na te denken. Het was een opportuniteit voor mij, want ik heb nu gekozen voor meer kwaliteit in mijn leven. Ik ben eigenlijk werfleider van opleiding, en ben als projectleider aan de slag”, vertelt hij.

Brasserie Klaverblad was een kindvriendelijke brasserie en zal dat ook blijven. De nieuwe uitbaters zullen de naam behouden en ook een speelruimte voor kinderen inrichten.

INFO: Brasserie Klaverblad, Antwerpsesteenweg 693, 9041 Oostakker. Uitverkoop op 29 en 30 januari. Facebookevenement

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten