PODCAST VELDRIJDEN. De grote WK-voorbeschouwing: “Iserbyt heeft liever een explosieve klim, Pidcock en Van der Haar zijn in het voordeel”

Voor het eerst sinds 2014 zal de wereldkampioen veldrijden niet Wout van Aert of Mathieu van der Poel heten. Het WK in het Amerikaanse Fayetteville belooft een thriller te worden met één grote triomfator en heel wat ongelukkigen. In de Grote WK-voorbeschouwing van de Koers is van Ons steken Michaël Van Damme en wielerjournalist Werner Bourlez hun licht op aan de andere kant van de oceaan bij Sven Nys, Bart Wellens en de vertrouwensman van topfavoriet Tom Pidcock, Kurt Bogaerts. Onze man ter plekke Guy Van Den Langenbergh sprak met bondscoach Sven Vanthourenhout.

Michaël Van Damme

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: podcast veldrijden’ verplaatsen host Michaël Van Damme en onze wielerjournalisten hun blik van de weg naar de modder. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten