Primoz Roglic geeft hilarische tips aan de schaatsers van Jumbo-Visma: “Val niet zoals ik en vraag Wout, want die kan alles”

 

Jumbo-Visma heeft een grappig filmpje gepost op social media. Primoz Roglic geeft vijf tips aan de schaatsers van Jumbo-Visma voor de Olympische Winterspelen in Peking. Met als voornaamste tip= “Als het niet gaat: roep Wout van Aert. Die kan alles.”

Werner Bourlez

De Olympische Winterspelen komen eraan en Primoz Roglic wil de schaatsers van Jumbo-Visma steunen. Met enkele tips. Met renners als Steven Kruijswijk, Robert Gesink en Sepp Kuss als toeschouwers geeft hij vijf tips, telkens geïllustreerd met filmpjes. Zoals Val niet, pas op voor bordjes van Omi en Opi en vooral: Vraag Wout (verwijzend naar Van Aert, red.), die kan alles. Grappig is ook als hij afsluit met: “Het is een groot geheim, maar ik was ooit een schansspringer”. Terwijl hij beelden laat zien van een zware val in de sneeuw. “Je kan daarna altijd nog voor een andere sport kiezen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten