Philippe Geubels duikt op in Nederlandse versie ‘Een echte job’

 ©  © VRT - Jelle Jansegers

Philippe Geubels (40) heeft een aantal weken gewerkt als stagiair in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Dat deed hij voor het tv-programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Hollandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’.

(tove)

Het is bekend dat Philippe bijsluiters van medicamenten haast van buiten kent, en ook in het tv-programma Is er een dokter in de zaal etaleerde hij al zijn interesse voor de medische wetenschap. Ook onder anderen de vrouw van René Froger en Rachel Hazes, moeder van zanger André Hazes jr., doen mee.

LEES OOK. Philippe Geubels duikt opnieuw in de taboes: “Het idee was: lachen met mensen waar je niet mee mag lachen. Maar dat kan zomaar niet” (+)

Ze liepen stage op verschillende afdelingen, variërend van oncologie tot de longgeneeskunde en van de kinderafdeling tot de spoedeisende hulp. Allen kregen ze tijdens de opnameperiode een ervaren verpleegkundige die als mentor fungeerde. Het programma is in de loop van het voorjaar op de Nederlandse televisie te zien.

Aangeboden door onze partners

Lees ook