Flip Kowlier is samen met Katrien Vanderlinden, ex van Steven Van Herreweghe

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, weet ook Flip Kowlier (45). Op Instagram deelde hij een kiekje met Katrien Vanderlinden (34), de ex-vriendin van Steven Van Herreweghe. Zij bevestigt hun relatie, maar treedt verder niet in detail.

Wout Desmytere

“Wat een leven”, luidt het simpele opschrift bij de foto van Kowlier en Vanderlinden op restaurant. Waarmee meteen geweten is dat de twee een koppel zijn. Vanderlinden is art director en werkte in het verleden al samen met Kowlier en zijn band Ertebrekers voor enkele videoclips.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De kunstenares en art director vormde veertien jaar lang een koppel met presentator Steven Van Herreweghe. In 2015 laste het ex-koppel een korte pauze in, vorig jaar gingen ze definitief uit elkaar. “Een ongelofelijk moeilijke beslissing”, liet Van Herreweghe toen optekenen, “want we zien elkaar doodgraag. Het leven overkomt ons en sommige bochten doen pijn. Maar wie in Aalst woont, zal merken dat we ons mooiste project samen verder zetten: onze fantastische kinderen.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook