Rock Werchter is uitverkocht, maar er is meer: “Bisronde op komst”

 ©  BELGA

Rock Werchter 2022 mag het bordje uitverkocht ophangen. Alle 150.000 tickets zijn de deur uit, en met enkele laatste toevoegingen is ook de affiche compleet. Maar er is meer, belooft de organisatie. “De zomer in Werchter heeft nog meer te bieden.”

Met 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets zijn alle kaartjes voor Rock Werchter verkocht. Goed voor 151.000 bezoekers in het festivalpark van Werchter, tussen 30 juni en 3 juli. De organisatie pakt woensdagmiddag ook nog uit met een laatste portie namen. Zo treden ook Glints, Yong Yello, SONS en het Australische fenomeen The Kid Laroi – bekend van zijn hit Stay met Justin Bieber – op tijdens de vierdaagse. Headliners als Pearl Jam, Metallica en Red Hot Chili Peppers waren al bekend.

LEES OOK. TW Classic vervolledigt affiche met nieuwe band van Radiohead-zanger

Met ook nog Werchter Boutique (Stromae), TW Classic (Nick Cave) en het nieuwe Core Festival in Brussel blikt de organisatie vooruit naar een gevulde agenda. “Maar de zomer in Werchter heeft nog meer te bieden”, klinkt het mysterieus. “Rock Werchter bereidt een verrassing voor. De onthulling volgt binnenkort. Stay tuned voor een bijzondere bisronde.”

Wat de verrassing wordt, blijft koffiedik kijken. In 2020 werd al eens een extra Werchter Boutique gepland, toen met Billie Eilish. Vorig jaar opperde festivalbaas Herman Schueremans ook dat een Rock Werchter na de zomer tot de opties behoorde, in het licht van de coronamaatregelen. Beiden gingen finaal niet door. Of een herkansing op til staat, moet nog blijken.

LEES OOK. CORE, de unieke samenwerking tussen Rock Werchter en Tomorrowland: “Innemende totaalervaring” (+)

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook