Nog steeds grote liefde: Catherine Zeta-Jones (52) en Michael Douglas (77) delen romantische wintersportfoto

 © ERIK VOAKE/NETFLIX/AFP

Catherine Zeta-Jones deelde donderdag een romantisch kiekje op de ski’s met echtgenoot Michael Douglas. De reactie van de acteur, die al een poosje de pensioengerechtigde leeftijd is gepasseerd, laat zien het leeftijdsverschil van 25 jaar er voor het koppel totaal niet toe doet.

Lai-Wah Chong

“Wie kijkt er nog meer naar de Olympische Winterspelen? Ik denk dat ik voor het goud kan gaan bij het skiën”, schrijft ze bij de post. Met het simpele berichtje “I love you” dat de Hollywood-acteur en haar echtgenoot een paar minuten later als reactie postte, wordt wel duidelijk dat het koppel na 21 jaar huwelijk elkaar nog steeds heel graag ziet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Disney+

Disney+ kondigde vorige week aan dat de Oscar-winnares een hoofdrol zal gaan spelen in een National treasure serie tegenover nieuwkomer Lisette Alexis. Zeta-Jones speelt de rol van Billie, een stoere miljardair, antiquiteitenexperte op de zwarte markt en schattenjager, die volgens haar eigen code leeft. Het project van filmproducent Jerry Bruckheimer is een nieuwe vertelling van de National treasure-franchise met Nicolas Cage.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt