Conner Rousseau viert valentijn met vijf vrouwen en één man die werden gekozen uit 1.800 kandidaten: “Eenzaamheid is een lelijk beestje”

De Vooruit-voorzitter lanceerde vorige week een opvallende oproep voor Valentijn © rr

Conner Rousseau zal valentijn vieren met zes singles. De Vooruit-voorzitter deed vorige week een oproep naar mensen die met hem de dag van de liefde willen vieren. Uit zo’n 1.800 inschrijvingen koos hij vijf vrouwen en één man, schrijft Het Laatste Nieuws.

ED

Rousseau gaat eerst eten met drie singles: een alleenstaande mama van 52 uit Antwerpen, een 28-jarige man uit Oost-Vlaanderen die net twee weken vrijgezel is en een vrouw van 32 jaar. “Daarna gaat hij nog iets drinken in Sint-Niklaas met drie iets oudere vriendinnen die hem het hof gemaakt hebben met een gedichtje”, aldus zijn woordvoerder.

Rousseau bedankt op Instagram iedereen die zich inschreef voor een valentijnsdate met hem. “Eenzaamheid is een lelijk beestje. Dat enorm veel pijn kan doen”, schrijft hij. “Met deze actie willen we singles centraal zetten. Misschien kan het jullie inspireren.” De Vooruit-voorzitter hint ook op een “singlesfeest” voor de honderden vrijgezellen die zich inschreven.

LEES OOK. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil Valentijn dit jaar niet alleen vieren: “Wie gaat mee op restaurant? Ik betaal”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten