Leontine Borsato zoekt rust op in België

 

 ©  ISOPIX

De schandalen rond haar partner Marco Borsato (55) wegen op Leontine Borsato (54). De ex-presentatrice zocht afgelopen weekend de kalmte op in België, waar ze met een vriendin genoot van de buitenlucht.

Borsato bezocht onder meer een dierenpark. Met foto’s van die uitstap laat ze weten dat ze het goed stelt. Het is haar eerste publieke boodschap sinds eind vorig jaar. Toen lastte de Nederlandse een mediapauze in, nadat Marco Borsato werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tegenover een minderjarige. In januari volgden nog aantijgingen: volgens een reportage over misbruik in The voice of Holland zou de zanger ook als coach jonge kandidaten betast hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het koppel scheidde in 2020 nadat een scheve schaats van Marco uitlekte. De twee vonden elkaar weer, maar bevinden zich opnieuw in woelig water. Leontine Borsato reageerde nog niet op de beschuldigingen tegen haar man.(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook