Bekende Nederlandse modeketen My Jewellery opent winkel in Mechelse Bruul

Dit weekend opent in de Bruul in Mechelen de tweede Belgische vestiging van My Jewellery. 

Dit weekend opent in de Bruul in Mechelen de tweede Belgische vestiging van My Jewellery. © My Jewellery

Mechelen -

De Nederlandse modeketen My Jewellery opent op zaterdag 19 februari de deuren van haar nieuwe winkel in Mechelen. De vestiging in de Bruul is nog maar het tweede Belgische filiaal van de winkel. Je kunt er terecht voor kleding, juwelen en andere accessoires.

Stijn Van de Sande

My Jewellery werd zo’n tien jaar geleden opgericht door de Nederlandse onderneemster Sharon Hilgers. Intussen groeide het bedrijf sterk. Het modemerk opende al zo’n zeventien eigen winkels in Nederland en een boutique in Antwerpen. Nu komt er ook een vestiging in Mechelen bij. In de Bruul opent zaterdag de eerste Mechelse vestiging van My Jewellery.

“De onlangs geopende boutique in Antwerpen is een groot succes. We zien veel potentieel in de Belgische markt. Hier een tweede winkel openen is voor ons dan ook een logische stap”, zegt Sharon Hilgers. “In hartje Mechelen vonden we een pand van 168 vierkante meter dat volledig in My Jewellery-stijl werd ingericht, zodat je onze liefde en passie voor sieraden en mode echt kunt voelen. De winkel heeft de bekende neonletters en eilanden met juwelen met roze en gouden details.”

De winkel in de Bruul opent zaterdag.

De winkel in de Bruul opent zaterdag. © Stijn Van de Sande

In de boutique in Mechelen zijn ook nieuwe details te vinden. “We brachten onder andere grote nissen met roze tegels aan”, klinkt het. “Door die details in het interieur te combineren met het kenmerkende organisch hout en een betonnen vloer, kreeg de winkel een stijlvolle en volwassen uitstraling. Je kunt er terecht voor ons ruim aanbod aan kleding, juwelen en accessoires dat dagelijks duizenden modeliefhebbers inspireert.”

Snel wisselende collecties

Behalve in de eigen winkels, zijn de juwelen en kleding van My Jewellery ook al te vinden in ruim driehonderd ‘partner stores’ in de Benelux en daarbuiten. “In onze winkels zetten we heel erg hard in op een inspirerende modebeleving”, zegt Hilgers. “Dat doen we door mee te zijn met de laatste nieuwe trends en snel wisselende collecties aan te bieden. We mogen stellen dat we met die aanpak een trouwe community hebben opgebouwd rond ons merk.”

De winkel in de Bruul is vanaf zaterdag iedere dag open van 10 tot 18u. Op zondag is dat van 12 tot 17u. Volgende maand breidt My Jewellery nog uit in België met de opening van een boutique in Gent.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten