Toch geen bruggen verbrand: Luka Cruysberghs werkt voor nieuwe single weer samen met Alex Callier

 ©  DBA

Hoewel haar recente exit bij Hooverphonic pijn deed, werkt Luka Cruysberghs voor haar nieuwe single ‘FOMO’ toch opnieuw samen met Alex Callier. “Wat gebeurd is, laat ik niet meer meespelen”, zo getuigt de 21-jarige zangeres in ‘Dag Allemaal’.

Bron: Dag Allemaal

FOMO, de tweede solosingle van The voice-winnares Luka Cruysberghs, werd gemixt door Hooverphonic-frontman Alex Callier. Opmerkelijk, aangezien Callier Cruysberghs vorig jaar nog maar – via een Zoomvergadering terwijl ze op vakantie was in Portugal – liet weten dat Geike Arnaert haar zou vervangen als zangeres van Hooverphonic.

LEES OOK. Luka Cruysberghs zingt haar ‘fear of missing out’ van zich af in nieuwe single: “Ik denk dat veel jongeren ermee worstelen” (+)

“Wat gebeurd is, laat ik niet meer meespelen”, aldus Cruysberghs in Dag Allemaal. “Alex heeft trouwens niet aan het nummer meegeschreven. Ik had gewoon een goede mixer nodig en als iemand snapt hoe het exact moet klinken zoals ik het in mijn hoofd heb, dan is het Alex wel. Hij zegde ook meteen toe om me uit de nood te helpen. We hebben toen gebabbeld en het was een toffe dag in de studio.”

LEES OOK. Luka Cruysberghs lost eerste solosingle na Hooverphonic: “Ik neem Geike niets kwalijk, maar beste vriendinnen gaan we niet worden” (+)

Aangeboden door onze partners