Clouseau speelt op ‘I love the 90’s’: “Een erkenning voor onze oude prestaties”

‘Louise’, ‘Domino’, ‘Passie’ en ‘Nobelprijs’: aan hits had Clouseau geen tekort in de nineties. Dus treedt de groep straks op tijdens ‘I love the 90’s’ in Hasselt. Een primeur voor het festival en de broers Wauters zelf.

Veel namen stonden nog niet te blinken op de affiche van ‘I love the 90’s’. Alleen de komst van Qmusic-partyduo Dorothee Vegas & Like Maarten werden al eerder aangekondigd. Organisator Kris Bloemen verklapt nu dat onder meer 2 Fabiola, DJ Ward en Cherry Moon Trax ook present zullen zijn. En, voor de eerste keer, Clouseau.

LEES OOK. Clouseau brengt nieuwe single uit, na bewogen jaar: “Een scheiding is klote, maar nu zit ik weer goed in m’n vel” (+)

“We dromen er al een tijdje van en zijn ontzettend blij dat we Clouseau mogen ontvangen”, zegt Bloemen. “Het wordt niet alleen het eerste optreden van Clouseau op ‘I love the 90’s’, maar ook hun eerste in Trixxo Arena Hasselt.”

Erkenning

Koen en Kris Wauters zeggen er ook naar uit te kijken. “De beelden die we hebben gezien van eerdere edities van ‘I love the 90’s’ zagen er indrukwekkend uit. De datum paste in onze agenda en we gaan ons volledig smijten. We vinden het zeker niet confronterend dat we gevraagd werden voor zo’n nostalgie-event. Eerder een erkenning voor wat we in dat decennium gerealiseerd hebben met Clouseau.”

LEES OOK. Hij is de bekendste muzikant van Vlaanderen die je wellicht niet kent: “Ik neem met spijt afscheid van Clouseau” (+)

Op 25 maart brengt Clouseau het nieuwe album Jonge wolven uit. Hun show op ‘I love the 90’s’ staat gepland voor 14 mei. Vrijdagochtend zullen Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie op Qmusic nog een grote naam bekend te maken, aldus de organisatie.(cru)

Aangeboden door onze partners