Rihanna toont blote babybuik in sexy outfit tijdens show van Dior

 © ISOPIX

Zwanger zijn en in een sexy outfit op een high fashionshow verschijnen? Laat dat maar aan Rihanna over. De zangeres droeg tijdens de show van Dior in Parijs een wel heel spannende outfit die weinig aan de verbeelding overliet.

Sinds ze aankondigde dat ze zwanger is van haar eerste kindje, toont RiRi haar babybuik regelmatig aan de wereld. Afgelopen dinsdag ging ze nog een stapje verder toen ze de herfst/winter 2022 show van Dior bijwoonde op de Paris Fashion Week.

De 34-jarige zangeres droeg een kleine zwarte string en kanten beha onder een volledig doorschijnende jurk die losjes over haar buik viel. Daarbij droeg ze hoge zwarte laklaarzen en een bijpassende jas. Ze maakte haar sexy look af met zware zilveren sieraden en dieprood gestifte lippen.

“Wanneer vrouwen zwanger worden, geeft de maatschappij ons het gevoel dat we ons moeten verbergen en niet meer sexy mogen zijn. Ik geloof niet in die onzin”, vertelde ze onlangs aan het feministische online magazine Refinery29.

 © Vianney Le Caer/Invision/AP

 © REUTERS

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 Lai-Wah Chong

Aangeboden door onze partners

Lees ook