Pamela Anderson werkt mee aan docu over haar leven, ook zoon betrokken

 ©  ISOPIX

Pamela Anderson werkt mee aan een documentaire over haar leven. Dat heeft ze zelf aangekondigd op sociale media. Volgens het Amerikaanse blad Variety moet het een “intiem portret worden van het leven van Anderson, terwijl ze terugkijken op haar professionele en persoonlijke leven en de toekomst aangaat.”

(eadp)

“Mijn leven, duizend imperfecties, een miljoen misvattingen, goddeloos, wild en verloren. Niets om waar te maken, ik kan je alleen verrassen. Geen slachtoffer, maar een overlever. En levend om het echte verhaal te vertellen”, zo staat te lezen in haar enige foto op haar Instagram-pagina. Bovenaan is een Netflix-logo te zien. Aan de film wordt al een tijdje gewerkt. Haar zoon Brandon Thomas Lee producet mee en postte de foto van zijn moeder ook op zijn sociale media met de zin “The real story” erbij. Het echte verhaal.

(Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. De drummer die blij was dat de wereld zijn enorme lid zag en de babe die zich schaamde: het verhaal van de eerste celebritysekstape (+)

Momenteel is op Disney+ Pam & Tommy te zien, een fictiereeks gebaseerd op de turbulente relatie tussen Anderson en Mötley Crue-drummer Tommy Lee. Daarin staat vooral het verhaal rond hun gelekte sekstape centraal. Anderson weigerde na vragen van productie en hoofdrolspeelster Lily James aan de reeks mee te werken.

LEES OOK. RECENSIE. ‘Pam & Tommy’ op Disney+: Een mooie aanzet tot eerherstel **** (+)

Aangeboden door onze partners

Lees ook