Stromae stelt nieuwe album voor in Brusselse metro

 

 ©  AFP

In de Brusselse metrostations kunnen reizigers vrijdag/vandaag luisteren naar het nieuwe album “Multitude” van de Brusselse artiest Stromae. Ook kunnen ze in het station Rogier de installatie “Mirror Multitude” bekijken. Die zal daar staan van 5 tot 12 maart, meldt vervoersmaatschappij MIVB in een persbericht.

ltoBron: BELGA

Nadat hij eerder de videoclip voor zijn nummer “Formidable” opnam aan de tramhalte Louiza,  linkt Stromae zich opnieuw aan de MIVB voor de release van zijn nieuwe album “Multitude”. Van 4 tot 12 maart kunnen reizigers van het openbaar vervoer de nieuwe nummers van Stromae horen in de Brusselse (pre)metrostations. Stromae kondigt de actie zelf aan via de luidsprekers in de stations. 

LEES OOK. De maestro spreekt: “Ik schrik ervan dat jonge mensen Stromae kennen” (+)

Daarnaast staat in station Rogier een installatie, die reizigers zich laat “onderdompelen” in het universum van het album. De installatie met de titel “Mirror Multitude” is ontworpen door designer Arnaud Lapierre. Het geeft met verschillende spiegels vorm aan de titel van het album, “Multitude”. Bezoekers zullen hun spiegelbeeld vertienvoudigd zien, net zoals op de albumhoes, terwijl ze kunnen luisteren naar het album. De installatie is toegankelijk van 5 tot en met 12 maart, van 11.30 tot 18.30 uur van maandag tot vrijdag en van 10.30 tot 18.00 uur op zaterdag. Op zondag is de installatie gesloten. 

Tot slot lanceert de MIVB een wedstrijd waarbij concertplaatsen, albums, vinylplaten en MOBIB-collectorkaarten met de afbeelding van Stromae te winnen zijn.

Aangeboden door onze partners

Lees ook