Tiesj Benoot moet kruis maken over Tirreno na val in Strade: “Wonden laten genezen”

 

 ©  AFP

Tiesj Benoot was een van de slachtoffers van de val waar ook wereldkampioen Julian Alaphilippe bij betrokken was in de Strade Bianche. De nieuwe aanwinst van Jumbo-Visma moest opgeven en moet meteen ook een kruis maken over zijn plannen om in de Tirreno aan de start te staan.

Jens Jacobs

Het was even schrikken halfweg de Strade Bianche. Een windstoot zorgde voor een gigantische crash in het peloton. Naast onder meer Julian Alaphilippe en Victor Campenaerts, was ook Tiesj Benoot betrokken bij de val.

BEKIJK OOK. Spectaculaire valpartij halfweg Strade Bianche: Alaphilippe overkop, Benoot, Vermeersch en Campenaerts geven op

De renner van Jumbo-Visma leek op het eerste zich er vanaf te komen met enkele schaafwonden, maar toch moest 27-jarige Benoot wat later opgeven. De val zorgt meteen ook voor wat verschuivingen in zijn agenda.

“Om mijn wonden te laten genezen, verschijn ik niet aan de start van de Tirreno. Hopelijk ben ik terug in orde voor de komende klassiekers”, deelt Benoot mee op zijn Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten