PODCAST. Vanuit de Perszaal - Strade Bianche: “Lotte Kopecky? Die vierde haar historische zege met een luchthavenbroodje… en een Snickers”

 

De Strade Bianche heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Bij de mannen bewees Tadej Pogacar dat gekte en genie dicht bij elkaar liggen met een aanval op vijftig kilometer van de streep en bij de vrouwen beet Lotte Kopecky zich John Masis-gewijs vast in het wiel van Annemiek van Vleuten om de mooiste zege van haar carrière te boeken. Onze man ter plekke Guy Van Den Langenbergh raapte verhalen tussen het stof van de Sterrati en chef wielrennen Wim Vos schuwt de grote historische vergelijkingen niet. Pogacar de nieuwe Merckx? Moet kunnen.

Michael Van Damme

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Voorjaar 2022’ verplaatsen host Michaël Van Damme en onze wielerjournalisten hun blik weer naar de weg. Voor elke topkoers blikken zij vooruit in “Onze Sterren”, na elke topkoers blikken ze terug “Vanuit de Perszaal”. En dat laatste mag u letterlijk nemen.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten