Olympische medaille­winnaars Bart Swings en Hanne Desmet op bezoek bij de Koning en de Koningin

 © Photo News 

Hoog bezoek voor koning Filip en koningin Mathilde maandagavond. Olympische medaillewinnaars Bart Swings en Hanne Desmet kwamen op visite in Laken.

Vincent Van Genechten

Hoog bezoek voor koning Filip en koningin Mathilde maandagavond. Olympische medaillewinnaars Bart Swings en Hanne Desmet kwamen op visite in Laken, net als kunstschaatster Loena Hendrickx.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Swings knalde twee weken geleden naar goud op de massastart, terwijl Desmet daarvoor brons had gepakt in het shorttrack en Hendrickx een olympisch diploma veroverde met een achtste plaats. Swings schaatste afgelopen weekend ook nog eens naar brons op het WK allround, terwijl Desmet opnieuw is beginnen trainen na een welverdiende vakantie.

Maandag mochten ze dus op de foto en een babbeltje slaan met het Belgische koningspaar. “Het was een eer om mijn medaille te mogen tonen aan onze koning en koningin”, aldus Swings. “Ik merkte dat ze de wedstrijd gevolgd hadden en het ook spannend vonden. Het was een aangename babbel.”

 ©  BELGA

 ©  BELGA

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners